Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία της Θεσσαλονίκης είναι η Θριαμβική Αψίδα του Γαλερίου, γνωστή και ως Καμάρα, που βρίσκεται στην πάνω πλευρά της οδού Εγνατίας και σε μικρή απόσταση από την Ροτόντα. Αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά σημεία συνάντησης των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.
Απέναντι από την Καμάρα, περίπου στα 80 μέτρα, στην οδό Αγαπηνού 6-8, βρίσκεται ο πιο σύγχρονος σταθμός αυτοκινήτων (parking) VIP eco-parking VIKAS της Θεσσαλονίκης. Ένα μεγάλο 5όροφο parking στην καρδιά της Θεσσαλονίκης εξυπηρετεί καθημερινά τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους, τους φοιτητές και όλους τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης. Χωρίς να ταλαιπωρηθείτε στους ασφυκτικά γεμάτους δρόμους της Θεσσαλονίκης, έχετε ΕΥΚΟΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ πρόσβαση στο parking, απ’ οπου άμεσα και σε μικρές αποστάσεις βρίσκονται: Λευκός Πύργος, ΔΕΘ, Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, πλατεία Ναυαρίνου, πλατεία Αγίας Σοφίας, πλατεία Αριστοτέλους, Καμάρα, Συντριβάνι, Πανεπιστήμια, καφετέριες, εστιατόρια, αίθουσες κινηματογράφου. Δηλαδή, όλη η πόλη στα πόδια σας (ενδεικτική ααπόσταση μέχρι πλατεία Αριστοτέλους 750 μέτρα, πλατεία Βαρδαρίου 1,350 μέτρα. Ασφάλεια, γρήγορη εξυπηρέτηση, ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ για τις καλύτερες ΠΑΡΟΧΕΣ

Αγαπηνού 6 - 8

5 όροφοι / 2 ασανσέρ / 2200 m2 / πλυντήριο

Σε απόσταση αναπνοής, 80 μέτρα μόνο, από τη Ροτόντα, μνημείο που συμπεριλαμβάνεται στα Παλαιοχριστιανικά και Βυζαντινά μνημεία της Θεσσαλονίκης ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, βρίσκεται ο σύγχρονος σταθμός αυτοκινήτων (parking) VIP eco-parking vikas.
Η πρόσβαση είναι εύκολη από κάθε σημείο της πόλης και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να βρεθεί κανείς στα γνωστά σημεία μποτιλιαρίσματος.
Αποτελούμε την ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ λύση για όλους τους επισκέπτες, επαγγελματίες και κατοίκους της Θεσσαλονίκης.
Σε ακτίνα 100-200 μέτρων βρίσκονται το Τουρκικό προξενείο, το Νοσοκομείο «Γεννηματάς», η ΕΥΑΘ, πολλοί εκδοτικοί οίκοι, εστίες σίτισης και καφέ, τα πανεπιστήμια.

Δημητρίου Γούναρη 62-68

4 όροφοι / 2500 m2 / πλυντήριο